Sprookje

Mijn ouderlijk huis stond zowat pal achter het gemeentehuis van mijn geboorteplaats Son en Breugel in ZO-Brabant. Als klein meisje speelde ik daar vaak op het bordes. Binnen -midden in de hal- was een indrukwekkende trap. Ik kan nog precies vertellen hoe ik dan een sprookje beleefde. Een prachtig bruidspaar schreed gracieus vanuit de trouwzaal en daalde die schitterende trouwtrap af… Als ik dat zo voor me zag dan bedacht ik:  mensen trouwen, dát zou ik later ook wel willen doen. En die jonge meisjesdroom is alweer meer dan een decenium geleden uitgekomen.

Roer om

In april 2020 besloten we het roer om te gooien. Ik nam ontslag en kon zo mijn dromen najagen. Gemeentelijk trouwambtenaar ben ik al sinds 2008 maar ik wilde echt graag meer diverse ceremonies gaan leiden. Op het gebied van trouwen, rouwen en andersoortige ceremonies.

Bovendien zijn we gestart met een Bed and Breakfast. De combinatie van ceremoniespreken met ook een overnachting in de B&B is vrij uniek. Lees er maar eens over op onze social media kanalen of op de websites.

Dus wie is Bea?

Ik word door anderen omschreven als enthousiast, liefdevol, meegaand, professioneel, gastvrij, betrokken en empathisch. Verder ben ik creatief, origineel en inspirerend.

Altijd een luisterend oor. En dat, terwijl ikzelf ook heel goed kan praten..

Vrije tijd

Mijn hele jeugd bracht ik in de bossen door met onze honden. En nog steeds dompelen wij ons graag onder in het groen samen met onze viervoeters. Van ergens wat cultuur opsnuiven en van een goed boek lezen word ik ook altijd heel blij. Inspirerende momenten zijn dat voor mij. In groepsverband bespeel ik bugel bij een gezellige muziekkapel in ons dorp Wilbertoord. Wij ademen carnaval. Een heerlijk Brabants feest van verbinding! Verder: ik schilder op doek en samen met vriendinnen hou ik ervan leuke dingen te doen zoals meubeltjes opknappen met een kwast en bloemstukken vormgeven. Mijn voornaam doe ik dan ook eer aan; Ik ben een echte CreaBea.

Verbinding 

Iedereen gun ik de juiste verbinding. Voor jou of jullie maak ik dan ook graag de juiste verbinding tijdens een ceremonie! En dat doe ik ook als je gastvrij wordt ontvangen in onze B&B. Wonen we per toeval aan de Verbindingsweg?

Sprookje

Mijn ouderlijk huis stond zowat pal achter het gemeentehuis van mijn geboorteplaats Son en Breugel in ZO-Brabant. Als klein meisje speelde ik daar vaak op het bordes. Binnen -midden in de hal- was een indrukwekkende trap. Ik kan nog precies vertellen hoe ik dan een sprookje beleefde. Een prachtig bruidspaar schreed gracieus vanuit de trouwzaal en daalde die schitterende trouwtrap af… Als ik dat zo voor me zag dan bedacht ik:  mensen trouwen, dát zou ik later ook wel willen doen. En die jonge meisjesdroom is alweer meer dan een decenium geleden uitgekomen.

Roer om

In april 2020 besloten we het roer om te gooien. Ik nam ontslag en kon zo mijn dromen najagen. Gemeentelijk trouwambtenaar ben ik al sinds 2008 maar ik wilde echt graag meer diverse ceremonies gaan leiden. Op het gebied van trouwen, rouwen en andersoortige ceremonies.

Bovendien zijn we gestart met een Bed and Breakfast. De combinatie van ceremoniespreken met ook een overnachting in de B&B is vrij uniek. Lees er maar eens over op onze social media kanalen of op de websites.

Dus wie is Bea?

Ik word door anderen omschreven als enthousiast, liefdevol, meegaand, professioneel, gastvrij, betrokken en empathisch. Verder ben ik creatief, origineel en inspirerend.

Altijd een luisterend oor. En dat, terwijl ikzelf ook heel goed kan praten..

Vrije tijd

Mijn hele jeugd bracht ik in de bossen door met onze honden. En nog steeds dompelen wij ons graag onder in het groen samen met onze viervoeters. Van ergens wat cultuur opsnuiven en van een goed boek lezen word ik ook altijd heel blij. Inspirerende momenten zijn dat voor mij. In groepsverband bespeel ik bugel bij een gezellige muziekkapel in ons dorp Wilbertoord. Wij ademen carnaval. Een heerlijk Brabants feest van verbinding! Verder: ik schilder op doek en samen met vriendinnen hou ik ervan leuke dingen te doen zoals meubeltjes opknappen met een kwast en bloemstukken vormgeven. Mijn voornaam doe ik dan ook eer aan; Ik ben een echte CreaBea.

Verbinding 

Iedereen gun ik de juiste verbinding. Voor jou of jullie maak ik dan ook graag de juiste verbinding tijdens een ceremonie! En dat doe ik ook als je gastvrij wordt ontvangen in onze B&B. Wonen we per toeval aan de Verbindingsweg?

Contact

Heb je vragen of wil je graag nadere informatie: vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op!

 

6 + 15 =